kennelaglaias

Alla inlägg den 5 april 2011

Av Aglaia´s - 5 april 2011 14:58

Nu så är hemsidan uppe & jag ska försöka att återuppta bloggandet igen...


Vad har då hänt sedan sist?


Colt har varit på utställning, inoff valp och resultatet blev HP BIR och jättefin kritik. Elva debuterade även hon i vänstervarvet och hon var mer i luften än på marken, men fick jättefin kritik och HP.


Träningen går framåt med de tre och jag hoppas på att kunna starta Hanto i IPO1 inom en snar framtid. Colt har avancerat fantastiskt bra och jag är så himla nöjd med honom nu!


I mars hade vi träningsläger med Martin igen och JISSES vilken fantastisk helg! Vi var tretton ekipage som höll igång Martin från fredag till söndag och alla verkade härligt nöjda med både figge, arrangemang och sina hundar!


2-5 juni kör vi nu ett storläger tillsammans med Martin, all info finns på hemsidan samt i facebook-gruppen, som f.ö bytt namn till Aglaia´s och Rottkaisers läger, då ett samarbete mellan oss nu har påbörjats!


Idag har jag även varit ute och SPÅRAT äntligen! Ingen snö och nu kan man få ta tag i det som man ligger mest efter med efter 6 månaders vinter. Jag hade sällskap av Ray och hans Briard Fozzie och det var en trevlig dag med spår & lydnad!


Det var en liten kort uppdatering, men jag hoppas att skrivandet kommer att öka under våren!

Håll utkik efter spännande träningsträffar och läger framigenom!


Väl mött!

//Mari


Ovido - Quiz & Flashcards