kennelaglaias

Alla inlägg den 17 januari 2011

Av Aglaia´s - 17 januari 2011 11:13

Ja, så var träningshelgen över.. Tiden går så himla fort!!


Vi var ett gäng som samlades på Trösta på fredagskvällen, både gamla & nya deltagare. Vi åt mat, drack gott & hade mkt intressanta diskussioner om hund   Timmarna drog iväg, glasen blev tomma & när klockan var 03 kändes det som att sängen var ett hett tips..


Lördagmorgonen samlades vi för frukost kl 08 och kl 09 hade samtliga deltagare anslutit sig till gänget & vi började med teori.

Det pratades om lydnad, spår, skydd & allmänt om träning & filosofier och det var superintressant!!   

Efter lunchen begav vi oss till ridhuset för dagens träningspass och genomgång av hundarna.. Det var ganska kallt, men vi fick med oss tips och det pratades väldigt mycket hela tiden om träningen på olika nivåer och (iallafall jag) fick enormt många tankeställningar kring träning & upplägg! Mkt bra!


Middag på Trösta & en del av oss var ganska avslagna från gårdagen, men även denna kvällen blev det mkt diskussioner. Det som är så intressant med läger och även väldigt givande, är just kvällarnas funderingar och samtal. Man har smält en del nya ideér och intryck och man får en del roliga in-puts i sin egna träning och tankebana när man sitter tio stycken och pratar utifrån tio olika hundar och tio olika sätt att tänka! Jättespännande!


Söndagen käkade vi frukost igen åter kl 08 och sedan var det direkt till ridhuset för träning. Vädret var idag mildare vilket kändes skönt!

Vi började med att få se Bodil köra igenom sin hane & sen var det dags för oss.

Vi körde igenom alla hundar, med lite nytt tänk, nya upplägg & nya tankar och det var himla skoj att se hur hundarna svarade på det!

Jag tränade ju bara Hanto denna helgen och för mig gav det en hel del nya saker i träningen som jag absolut kommer att ta med mig och praktisera.


Efter lunchen körde några av oss lite lydnad och några fick lite bitövningar med hundarna. Massa tankeutbyte & diskussioner även här gjorde att när dagen väl avrundades var man fullproppad med massa nya saker 


Jag tackar SAMTLIGA deltagare för att Ni var med & gjorde helgen så givande samt TACK JIMMY & BODIL för att Ni kom upp & delade med Er av Era kunskaper!!!


DELTAGARE

Hannele & Trenter

Bea & Ludde

Marie & Ayla

Nathalie & Bina

Lena & Inez

Helena, David & Denya

Svein & Fonz

Johanna & Nova

Daniel & Ulrika

samt jag & Hanto..


Med på kursen var även Marianne från Norge som observatör, fotograf & filmare   



Önskar ALLA stort lycka till & givetvis varmt välkomna åter!!


SKYDDS- & SPÅRHELG

I april kommer Martin Sjölin åter upp från Skåne för en tredagars träningshelg med både skydd & spår (fre-sön)

Är Ni intresserade av att vara med är det bara att kontakta mig!

VARMT VÄLKOMNA!!!

 
Ovido - Quiz & Flashcards